Trajectoria GiB

gener 1

2005

Ens traslladem a unes noves instal·lacions buscant oferir als nostres clients mes comoditat per  arribar i aparcar, així com garantir-nos el creixement amb un local de 200 mts.  Una vegada consolidada la nostra estructura,  l’objectiu es reafirmar el compromís de qualitat  Tan en productes com a en  serveis i solucions informàtiques.
gener 1

2001

Donem per consolidat el nostre projecte empresarial com a proveïdor de solucions i serveis informàtics, obrint-nos a nous reptes com ara el disseny web.
gener 1

1998

Es modifica la forma jurídica de l’empresa i constituïm Gestió Informàtica Blanes, SL, amb la clara motivació de reafirmar-nos com a empresa líder en serveis informàtics de la zona.
gener 1

1992

Ens obrim als mercats domèstics, petites empreses i comerços traslladant-nos a les instal·lacions que ocupem actualment
gener 1

1990

Després del ferm convenciment que el futur de la informàtica es fonamentarà en les xarxes de PC’s, neix G&B informàtica que, mantenint una línia de continuïtat, avança en la van consolidar de la seva estructura de serveis.
gener 1

1985

Es signa el primer acord de col·laboració tecnològica entre Logic Control (SAGE en l’actualitat) com a proveïdor de solucions de programari.
gener 1

1981

La nostra formació i vocació de servei neix com a empleats del Servei d’Informàtica de Blanes, SA, empresa en la qual fèiem tasques de Centre de Càlcul i projectes d’informatització a empreses com a Agents Autoritzats d’IBM, i on es va fomentar el que ha estat, és i serà el motiu del nostre projecte empresarial: La Voluntat i Vocació en la qualitat de…