2005

Ens traslladem a unes noves instal·lacions buscant oferir als nostres clients mes comoditat per  arribar i aparcar, així com garantir-nos el creixement amb un local de 200 mts.  Una vegada consolidada la nostra estructura,  l’objectiu es reafirmar el compromís de qualitat  Tan en productes com a en  serveis i solucions informàtiques.

2001

Donem per consolidat el nostre projecte empresarial com a proveïdor de solucions i serveis informàtics, obrint-nos a nous reptes com ara el disseny web.

1998

Es modifica la forma jurídica de l’empresa i constituïm Gestió Informàtica Blanes, SL, amb la clara motivació de reafirmar-nos com a empresa líder en serveis informàtics de la zona.

1992

Ens obrim als mercats domèstics, petites empreses i comerços traslladant-nos a les instal·lacions que ocupem actualment

1990

Després del ferm convenciment que el futur de la informàtica es fonamentarà en les xarxes de PC’s, neix G&B informàtica que, mantenint una línia de continuïtat, avança en la van consolidar de la seva estructura de serveis.

1985

Es signa el primer acord de col·laboració tecnològica entre Logic Control (SAGE en l’actualitat) com a proveïdor de solucions de programari.

1981

La nostra formació i vocació de servei neix com a empleats del Servei d’Informàtica de Blanes, SA, empresa en la qual fèiem tasques de Centre de Càlcul i projectes d’informatització a empreses com a Agents Autoritzats d’IBM, i on es va fomentar el que ha estat, és i serà el motiu del nostre projecte empresarial: La Voluntat i Vocació en la qualitat de…

Obrir chat
1
GiB Whatsapp
GiB Informàtica
Hola.
Benvingut a GiB. En que et podem ajudar?